Administratorii contului de Twitter al clubului Southampt au dat dovadă de umor după ce echipa antrenată de austraicul Ralph Hasenhuttl a ajuns pe primul loc în Premeir League.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Southampton şi-ar dori "îngheţarea" campionatului şi mesajul "Stop the count (opriţi numărătoarea)" a apărut pe contul clubului, alături de clasamentul Premier League.

 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La alegerile din SUA, în care s-au confruntat Joe Biden şi Donald Trump, "Stop the count" au scandat mii de susţinători ai actualului preşedinte în faţa unor centre de numărare a voturilor din mai multe state americane, în care echipa de campanie a lui Donald Trump a lansat acţiuni în justiţie prin care cere acces liber la locurile în care se numără buletinele de vot. 

Formaţia Southampton a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Newcastle.

După opt etape, Southampton este lider provizoriu, cu 16 puncte, la egalitate cu Liverpool, care joacă duminică, în deplasare, cu Manchester City.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.