Melanie Da Cruz, soţia atacantului Anthony Martial, l-a criticat pe antrenorul Jose Mourinho pentru faptul că, atunci când pregătea echipa Manchester United, nu îl folosea pe soţul ei, informează dailymail.co.uk.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În primii noştri doi ani împreună la Manchester, am avut o perioadă foarte dificilă deoarece Jose Mourinho nu îl juca (n.r. - între 2016 şi 2018). În astfel de cazuri, Anthony se închide în el. Ştii că suferă, dar el nu spune asta. M-am simţit captivă în sentimentul meu de nedreptate deoarece, ca soţie, nu-i poţi spune nimic antrenorului. A fost atât de rău, încât nu mă duceam la anumite evenimente ca să nu-l întâlnesc pe antrenor", a declarat ea, pentru L'Equipe.

Melanie Da Cruz a precizat că nu a dorit să-l critice pe Mourinho pe reţelele de socializare ca să nu-i facă mai rău soţului ei.

"Anthony nu ar fi vrut să fac asta. Trebuie să stai unde îţi este locul. Pe de altă parte, când a revenit şi a marcat, voiam să-mi urlu mândria", a explicat ea.

Mourinho a vrut să-l vândă şi să-l amendeze în 2018 pe Martial, deoarece jucătorul a lipsit de la un meci amical pentru a fi alături de soţia lui care născuse. În ianuarie, la o lună după ce portughezul a fost dat afară, jucătorul şi-a prelungit contractul cu United.

În acest sezon, sub conducerea antrenorului Ole Gunnar Solskjaer, Martial, 24 de ani, a jucat 18 meciuri şi a marcat nouă goluri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.