Numirea lui Luis Enrique în funcţia de antrenor al echipei Paris Saint-Germain este iminentă, a anunţat presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Antrenamentele sunt pe cale să se reia, iar viitorul staff de antrenori parizieni continuă să prindă contur. Dacă nu apar surprize, Joao Sacramento, asistentul lui Christophe Galtier la PSG, ar urma să părăsească clubul din capitală şi să nu facă parte din următorul staff tehnic al lui Luis Enrique.

Pe de altă parte, Isidro Ramon, Pedro Gomez şi Alberto Piernas au şanse mari să-şi păstreze locurile de muncă. Ultimii doi se bucură de o relaţie excelentă cu antrenorul spaniol şi cu staff-ul său.

Sosirea lui Luis Enrique va fi anunţată oficial foarte curând. Cu toate acestea, nu există încă un calendar definitiv pentru o conferinţă de presă sau un anunţ. Contractul lui Galtier trebuie încă "rupt", iar ultimele discuţii se referă doar la indemnizaţia de plecare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.