Fotbalistul dinamovist Deian Sorescu a declarat, sâmbătă seară, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 0-1, că Dinamo ar fi meritat mai mult. El a vorbit şi despre cum sunt afectaţi jucătorii dinamovişti de tot ce s-a întâmplat la club.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Am arătat bine, cred că meritam mult mai mult de atât. N-avem timp să ne plângem, de mâine ne vom gândi la următorul meci.  Este un derbi, pentru că toţi vor cu Dinamo să se mobilizeze şi au o ambiţie destul de mare. (...)  Este grea situaţia în sine, absolut tot ce s-a întâmplat până acum este greu şi cred că se vede. Pur şi simplu mă gândesc la mine şi că nu vreau să rămân la un nivel de genul ăsta. Cu siguranţă dacă vor mai apărea probleme ne vom pune la masă şi vom discuta”, a afirmat Sorescu la Digi Sport.

Formaţia Universitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I.

Golul a fost marcat de Andrei Ivan, în minutul 26.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.