Manchester United a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), formaţia Tottenham, în etapa a XXII-a din Premier League. Acesta a fost al şaselea succes consecutiv (cinci în campionat, unul în Cupa Angliei) al tehnicianului norvegian Ole Gunnar Solskjaer de când a preluat echipa United. El a devenit astfel primul antrenor care reuşeşte şase victorii la rând după debutul pe banca tehnică a lui United.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Golul a fost marcat de Marcus Rashford, în minutul 44, dar eroul unui meci foarte spectaculos a fost portarul David De Gea, care a fost de netrecut duminică, pe Stadionul Wembley.

Solskjaer l-a înlocuit la finalul anului trecut pe portughezul Jose Mourinho. În cele 25 de zile de la numirea sa, United a marcat 17 goluri şi a primit trei, în cele şase succese.

Cinci meciuri de campionat câştigate după debutul pe banca lui Manchester United a avut şi Matt Busby, în august-septembrie 1946.

După 22 de etape, Manchester United a egalat echipa Arsenal Londra, clasată pe locul 5. Ambele formaţii au câte 41 de puncte, dar londonezii au un golaveraj superior. Tottenham rămâne pe locul 3, cu 48 de puncte, iar lider este Liverpool, cu 57 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.