Slecţionerul naţionalei de tineret a Danemarcei, Albert Capellas, a declarat că doreşte să folosească meciul împotriva României din preliminariile CE pentru a regla şi mai bine jocul formaţiei sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt foarte mândru că, având un meci rămas de jucat, ne-am calificat deja la Euro din postura de câştigători ai grupei. Asta înseamnă că putem merge în România cu biletele pentru Campionatul European în bagaje. Totuşi, mai sunt puncte importante rămase în joc pentru tragerea la sorţi a viitoarelor preliminarii, ne dorim să avem un coeficient cât mai bun. Este, poate, singura ocazie pe care o avem de a pregăti Campionatul European care va începe în luna martie. Sigur, nu ştim încă pe cine vom întâlni la turneul final, dar trebuie să folosim meciul împotriva României pentru a regla şi mai bine jocul nostru" a spus Capellas, potrivit frf.ro.

Reunirea lotului danez e programată pentru 11 noiembrie, la Herning, unde echipa se va pregăti până la sosirea în România.

La 17 noiembrie, naţionala Under 21 va întâlni Danemarca, la Ploieşti, pe Stadionul Ilie Oană, în ultimul meci din preliminariile turneului final din 2021. România are nevoie de o victorie pentru a obţine calificarea la turneul final, în timp ce Danemarca şi-a asigurat deja prezenţa la competiţia din Ungaria şi Slovenia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.