Tehnicianul Simone Inzaghi, actualul antrenor al lui Ştefan Radu la formaţia Lazio, este favorit să-l înlocuiască pe Massmiliano Allegri la Juventus Torino, a scris, luni, Gazzetta dello Sport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea clubului Juventus a avut în vedere nume mari de antrenori, ca Jose Mourinho, Mauricio Pochettino sau Maurizio Sarri.

Însă drectorul sportiv Fabio Paratici şi vicepreşedintele comitetului director Pavel Nedved doresc angajarea lui Inzaghi. Singura problemă, una importantă, care ar putea încurca socotelile oficialilor "Bătrânei Doamne" este că Simone Inzaghi mai are un an de contract cu gruparea romană, iar conducătorii lui Lazio nu par dispuşi să-l elibereze de înţelegere.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În vârsă de 43 de ani, Inzaghi este strâns legat de clubul Lazio, la care a activat ca tehnician de la începutul carierei, din 2010, trecând prin toate etapele, de la juniori la prima echipă, în 2016.

Sub conducerea fostului atacant, Lazio a câştigat în acest sezon Cupa Italiei şi este pe locul 8 în Serie A, cu o etapă înaintea finalului sezonului. 

Juventus se desparte la finalul acestui campionat de Massimiliano Allegri, care a condus echipa din 2014.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.