Un bărbat în vârstă de 62 de ani, îngropat în viaţă timp de patru zile, a fost salvat la începutul acestei săptămâni, după ce poliţia din Republica Moldova i-a auzit strigătele de ajutor, înfundate, din pământ, relatează Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii l-au găsit pe bărbat în timpul unei anchete, luni, după ce rude au găsit moartă o femeie în vârstă de 74 de ani la Ustia.

Ei au identificat rapid un tânăr în vârstă de 18 ani, o rudă a defunctei, drept suspect în uciderea femeii.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Presa locală nu a dezvăluit numele victimei şi adolescentului.

Suspectul a fost găsit acasă, în stare de ebrietate. El a dat declaraţii ”confuze” şi incorenete” în timpul interogatoriului.

În timp ce poliţişti percheziţionau domiciliul în căutare de probe, au auzit zgomote şi strigăte de ajutor în apropierea casei.

S-au luat după zgomot şi au început să sape. Ei au descoperit un sexagenar îngropat într-un mormânt imporvizat.

Poliţia a publicat miercuri o înregistrare video în care poliţişti îl scot pe bărbat din pământ.

Bărbatul era rănit la gât, dar era în viaţă şi conştient.

El a declarat că bea alcool împreună cu adolescentul iar între ei a izbucnit o dispută.

Adolescentul l-a agresat cu un cuţit şi l-a îngropat într-o piviniţă.

A doua zi, tânărul a ucis femeia.

El riscă închisoarea pe viaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.