Simona Halep, locul 3 mondial, a declarat, sămbătă, la plecarea spre Stuttgart, că nu ştie dacă va putea evolua la competiţia din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu ştiu exact dacă sunt refăcută complet, mai am patru zile până la meci. E foarte diferit să merg la Fed Cup nepregătită sau să merg la un turneu individual. Dacă este să nu pot să joc, mă retrag şi atât, m-ar afecta doar pe mine. Dacă m-aş fi retras de la Fed Cup, aş fi afectat echipa. Când nu sunt 100%, nu merg la echipă, pentru că este mult mai greu să joci pentru ţară. În mod normal, da, dar nu ştim exact, pentru că şi la Doha, Dubai s-a întâmplat la fel din cauza accidentărilor, dar îmi doresc tare mult să joc tot sezonul de zgură. M-am antrenat destul de bine. N-am avut dureri, sper să mă ţină şi la meciuri", a declarat Halep, la Aeroportul Henri Coandă.

Turneul de la Stuttgart, de categorie WTA 500, se va desfăşura în perioada 19-25 aprilie. Deţinătoarea trofeului este Petra Kvitova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.