Simona Halep a declarat, marţi, după ce a câştigat primul meci din 2019, cu Kaia Kanepi, că abordează cu mai multă încredere partida din turul al doilea al Australian Open, pe care o va disputa cu Sofia Kenin.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vă mulţumesc. Aţi fost extraordinari şi vă mulţumesc pentru susţinere, o atmosferă care m-a ajutat să câştig meciul. Nu vreau să-mi amintesc de partida de la US Open. Azi, ştiam ce trebuie să joc împotriva ei, ştiam că este o adversară foarte dificilă. A trebuit să fiu tare pe picioare şi să cred că pot câştiga meciul. Sunt foarte fericită că pot juca în turul al doilea, în care merg cu multă încredere, pentru că nu e uşor să joci cu Kaia. Cu siguranţă şi turul următor va fi dificil, dar trebuie doar să mă întorc pe teren şi să dau tot ce am mai bun. Îmi place să fiu în Australia, pot spune că sunt pe jumătate australiancă, după patru ani cu Darren, căruia îi mulţumesc pentru aceşti ani minunaţi. Lumea se poartă frumos cu mine şi mă bucur de susţinerea voastră", a declarat Halep, la interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, finalista ediţiei trecute, s-a calificat în turul al doilea al Australian Open, după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-7 (2), 6-4, 6-2, pe estona Kaia Kanepi, locul 71 WTA. Kanepi câştigase ultima lor întâlnire, cu 6-2, 6-4, la US Open.

Jucătoarea română va evolua în manşa a doua cu americanca Sofia Kenin, locul 37 WTA, care a întrecut-o, cu 6-3, 3-6, 7-5, pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 111 WTA, venită din calificări. Cele două sportive nu s-au mai întâlnit până în prezent.

Premiul pentru calificarea în turul al doilea este de 105.000 de dolari australieni (75.000 de dolari americani) şi 70 de puncte WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.