Primarul Sibiului, Astrid Fodor, a avut, joi, o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei FC Hermannstadt pe tema deschiderii Stadionului Municipal Sibiu, după încheierea amplelor lucrări de modernizare a acestuia. Meciul inaugural se va desfăşura la 10 decembrie, când FC Hermannstadt va întâlni pe Farul Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"I-am invitat la această întâlnire pe reprezentanţii echipei FC Hermannstadt pentru a le transmite în primul rând că, din punctul de vedere al Primăriei Sibiu, meciul inaugural pe Stadionul Municipal Sibiu se poate desfăşura în data de 10 decembrie. Le-am comunicat, de asemenea, că săptămâna viitoare urmează să primească documentaţia pentru omologarea Stadionului de către Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. În paralel, Primăria Sibiu se va ocupa de pregătirea unor evenimente conexe care să marcheze acest moment important şi festiv pentru oraş.", a declarat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Noul stadion din Sibiu va avea 12.363 de locuri, din care o zonă VIP cu 100 de locuri în 10 loje şi alte 320 de locuri VIP în tribună, dar şi o sală de atletism, o sală de box, un bar, un lounge VIP, o zonă media modernă cu două studiouri TV, cabinete medicale şi multe spaţii tehnice. 

De asemenea, vor exista o instalaţie de nocturnă puternică, un sistem de sonorizare, unul de supraveghere video şi o tabelă de scor electronică moderne, iar grupurile sanitare vor fi adaptate pentru persoane cu dizabilităţi, în toate corpurile de construcţie. 

Costul lucrării este estimat la 30 de milioane de euro.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.