Jucătoarea Victoria Azarenka din Belarus, locul 204 WTA, beneficiară a unui wild card, a învins-o, vineri, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva britanică Heather Watson, locul 70 WTA, în turul I al turneului de la Indian Wells.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revenită în circuit în iunie 2017, după ce a născut un băieţel, în decembrie 2016, sportiva din Belarus nu a disputat decât două turnee anul trecut, din cauza luptei pentru custodia fiului ei. După ce a născut, Azaranka s-a separat de tatăl copilului, iar un judecător i-a interzis jucătoarei să părăsească statul, până la rezolvarea disputei pentru fiul lor, Leo. Astfel, ea nu a mai participat la turnee de la Wimbledon - 2017.

În partida din California, statul în care locuieşte, fostul lider WTA s-a impus după un meci care a durat o oră şi 43 de minute.

În manşa a doua, Victoria Azarenka va evolua cu sportiva cehă Katerina Siniakova, locul 48 WTA.

O altă revenire aşteptată la Indian Wells a fost cea a Serenei Williams. După 13 luni de pauză, americanca s-a impus cu 7-5, 6-3, în faţa jucătoarei Zarina Dias din Kazahstan, locul 53 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.