Echipa de handbal feminin Minaur Baia Mare a anunţat, joi seară, că interul dreapta Jelena Lavko a suferit o ruptură de ligamente şi menisc, după o accidentare gravă în meciul cu Gloria Bistriţa, din Liga Naţională. Rezultatul investigaţiei medicale survine cu două zile înaintea debutului la Turneul Final Four al European League, găzduit chiar de Baia Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”S-a terminat sezonul pentru Jelena Lavko! Din păcate, interul dreapta al echipei CS Minaur Baia Mare, Jelena Lavko, a suferit o accidentare gravă în meciul cu Gloria Bistriţa, fiind împinsă din spate, complet aiurea, de jucătoarea cu numărul 28, Vasileuskaya, la o fază de joc. În urma efectuarii unui RMN, sportiva din Serbia a primit o veste cât se poate de neplăcută - ruptură de ligamente şi de menisc. Asta înseamnă că Jelena va pierde toate jocurile rămase până la finalul sezonului, ba mai mult, va pierde şi o bună bucată din sezonul viitor”, a transmis Minaur Baia Mare.

Meciul cu Gloria Bistriţa a avut loc miercuri, iar Minaur s-a impus cu scorul de 31-26, consolidându-şi astfel poziţia secundă în clasamentul Ligii Naţionale.

Pe de altă parte însă, Minaur debutează la Turneul Final4 al European League sâmbătă, în semifinala cu Nantes, iar şansele sale la calificarea în finală sunt afectate în urma accidentării handbalistei sârbe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.