Baschetbalistul Vlad Moldoveanu, de la CSO Voluntari, nu va mai evolua în acest sezon, după ce i-a fost descoperită un fragment de os rupt la genunchi şi urmează să fie operat. CSO Voluntari este calificată în semifinalele Ligii Naţionale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În urma unui RMN efectuat după meciurile cu Craiova, echipa medicală a descoperit o bucată de os ruptă la genunchiul stâng, care pune presiune pe tendonul patelar. Astfel, ţinând cont că există un risc foarte mare de o accidentare foarte gravă, care i-ar încheia practic cariera lui Vlad, decizia finală a fost uşor de luat dar, desigur, ţinând cont de contextul sportiv şi de hipercompetitivitatea jucătorului nostru, greu de acceptat. Intervenţia medicală de luni nu se anunţă una dificilă, iar recuperarea urmează să fie una de maxim 2 luni”, a anunţat clubul CSO Voluntari.

În aceeaşi zi în care Vlad Moldoveanu va fi operat, luni, clubul său va juca primul meci din cinci programate în semifinala Ligii Naţionale cu U Banca Transilvania Cluj.

Meciul al doilea va avea loc tot la BT Arena, în 26 mai.

În cealaltă semifinală se confruntă CSM Oradea - BCMU Piteşti, începând din 25 mai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.