Echipa italiană Pisa a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-2, în faţa formaţiei Cittadella, în etapa a 20-a din Serie B. Golul gazdelor a fost înscris de românul Olimpiu Moruţan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pisanii au început meciul din etapa a 20-a cu Marius Marin şi Olimpiu Moruţan titulari în faţa Cittadellei. Oaspeţii au deschis scorul rapid, în minutul 4, prin Mastrantonio, iar în minutul 43 Crociata a majorat diferenţa, 2-0 pentru Cittadella. Moruţan şi-a readus echipa în joc prin golul din minutul 60, dar scorul final a fost Pisa – Cittadella 1-2. Moruţan a fost integralist şi a avut o evoluţie bună, Marius Marin a fost înlocuit în minutul 69 de Toure, iar Adrian Rus a rămas pe banca de rezerve.

Parma, fără Dennis Man, a cedat cu 0-4 la Bari, unde Valentin Mihăilă a intrat în minutul 55.

În Pergia – Palermo, Ionuţ Nedelcearu a fost integralist la oaspeţi.

Rezultate înregistrate sâmbătă, în etapa a 20-a din Serie B:

Bari – Parma 4-0; Cagliari – Como 2-0; Perugia – Palermo 3-3; Pisa – Cittadella 1-2; Reggina – Spal 0-1; Frosinone – Modena 2-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.