Echipa italiană Empoli a încheiat la egalitate duminică, în deplasare, scor 1-1, cu gruparea Udinese şi a treia echipă retrogradată din Serie A se va decide în ultima etapă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

La Udine, după un meci fără multe valenţe şi ocazii, o fază fixă a făcut diferenţa. Empoli a avut un gol anulat în minutul 39, iar în repriza secundă Răzvan Marin a fost introdus pe teren în minutul 80, în locul lui Alberto Grassi. Mijlocaşul român a executat un corner, în minutul 88, şi oaspeţii au obţinut un penalti, transformat de Mbaye Niang, în minutul 90. La ultima fază a meciului, gazdele au cerut penalti, faza a fost analizată de VAR timp de câteva minute şi arbitrul Marco Guida a dictat penalti pentru Udinese. Samardzic a transformat şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Într-un alt meci, Frosinone a învins la Monza, cu 1-0, prin reuşita lui Cheddira, din minutul 9.

Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

În clasament, Udinese este pe locul 17, cu 34 de puncte, urmată de Empoli, pe 18, cu 33 de puncte. Sassuolo (29 de puncte) şi Salernitana (16 puncte) sunt deja retrogradate. În ultima etapă se va decide şi a treia echipă retrogradată din Serie A.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.