Petăr Hubcev, fostul selecţioner al Bulgariei, a fost numit la conducerea tehnică a echipei Levski Sofia, la care evoluează şi atacantul Sergiu Buş, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hubcev, 55 de ani, fost jucător la Hamburg şi Eintracht Frankfurt, a semnat un contract pe doi ani, cu posibilitae de prelungire pentru încă un sezon. El îşi va începe munca la Levski după terminarea acualului campionat.

În martie, Hubcev a părăsit postul de selecţioner al Bulgariei, pe care-l ocupa din septembrie 2016, după primele două meciuri din preliminariile Euro-2020, încheiate la egalitate, scor 2-2, cu Muntenegru, şi 1-1, cu Kosovo.

Levski a avut patru antrenori în acests ezon, utlimul fiind Georgi Todorov, dar formaţia ocupă locul 3 în campionat, după Ludogoreţ şi după ŢSKA Sofia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.