Aflat în comă încă de vinerea trecută, portarul spaniol al lui PSG, Sergio Rico, este sedat şi se află în stare gravă, la 15 zile după accidentul său de călărie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Starea de sănătate a portarului echipei franceze PSG rămâne stabilă, dar îngrijorătoare. Situaţia medicală a lui Serio Rico (29 de ani) s-a înrăutăţit la sfârşitul săptămânii trecute, portarul este încă sedat şi în stare gravă. Surse de la Spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, unde este tratat Rico, au anunţat luni că acesta se află „sub efectul sedării, fiind monitorizat şi urmărit atent de o echipă de la departamentul de medicină intensivă, în acord cu alţi specialişti” .

Sergio Rico, portarul de rezervă al campioanei Franţei, PSG, a fost internat duminică, 28 mai, în spitalul Virgen del Rocio din Sevilla, în urma unei căderi de pe cal survenită dimineaţa, în timpul pelerinajului de la El Rocio.

La acest pelerinaj, mulţi dintre pelerini vin călare pe cai, celebrând astfel obiceiurile agrare ale regiunii andaluze.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.