Atacantul Serge Gnabry, în vârstă de 25 de ani, a fost testat pozitiv cu noul coronavirus şi va rata meciul pe care echipa lui, Bayern Munchen, îl va disputa cu PSG, în Liga Campionilor, informează lefigaro.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"El se simte bine şi este izolat acasă", a precizat Bayern.

Gnabry a mai fost testat o dată pozitiv, în octombrie 2020, dar până la urmă acela s-a dovedit a fi un test fals pozitiv.

Antrenorul Hans-Dieter Flick va trebui, prin urmare, să se descurce fără un al doilea jucător de atac în meciul cu PSG, după accidentarea polonezului Robert Lewandowski.

Prezenţa internaţionalului german (19 selecţii, 15 goluri) este incertă pentru partida retur, care va avea loc săptămâna viitoare, pe Stadionul Parc des Princes.

Meciul Bayern Munchen - PSG, din prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor, va avea loc, miercuri, de la ora 22.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.