Echipa de baschet feminin Sepsi Sfântu Gheorghe a învins marţi, în deplasare, formaţia CSM Satu Mare, scor 65-56 (32-35), şi a adunat 3-1 la general, astfel că obţine un nou titlu naţional, al cincilea din palmares.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei de marţi, a patra din cinci programate, au fost Goss 16 puncte, pentru CSM Satu Mare, respectiv Tobin 19, pentru Sepsi Sfântu Gheorghe.

În primele două partide ale finalei, pe teren propriu, Sepsi a câştigat pe teren propriu, cu 69-68 şi 73-50, iar luni, la Satu Mare, a cedat cu 54-75, astfel că are 3-1 la general şi obţine medaliile de campioană.

Sepsi şi CSM Satu Mare au jucat a treia finală consecutivă, iar Sepsi a adunat a şasea finală, de asemenea consecutivă.

Medaliile de bronz ale stagiunii au revenit formaţiei FCC Baschet Arad, care s-a impus cu 2-0 la general în disputa cu Olimpia Braşov.

În sezonul 2020-2021, Sepsi Sfântu Gheorghe a cucerit şi Cupa României, în timp ce la nivel european a atins faza sferturilor în FIBA EuroCup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.