Echipa de baschet feminin Sepsi Sfântu Gheorghe conduce formaţia CSM Satu Mare cu 2-0 la general, în finala Ligii Naţionale, după ce a învins şi joi, cu scorul de 73-50 (27-26), în a doua partidă din cinci programate în ultimul act al competiţiei. Tot joi, FCC Baschet Arad a obţinut medaliile de bronz, după al doilea meci cu Olimpia Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalele marcatoare ale partidei au fost Gardner, 13 puncte, pentru Sepsi, respectiv Goss 25, pentru CSM Satu Mare.

În prima dispută a finalei, Sepsi a câştigat greu, cu scorul de 69-68 (31-31), iar acum seria se mută la Satu Mare, în 10-11 mai. Un eventual meci cinci va reveni la Sfântu Gheorghe, în 14 mai. Titlul naţional va reveni echipei care va obţine trei victorii.

Finala este a treia dintre cele două echipe şi a şasea consecutivă pentru Sepsi Sfântu Gheorghe, performera ultimilor ani în Liga Naţională.

Tot joi, în a doua partidă din trei programate pentru medalia de bronz, FCC Baschet Arad a dispus de Olimpia Braşov, cu 87-73, după ce în ziua precedentă câştigase cu 90-80.

Finala mică a fost programată în sistemul ”cel mai bun din trei partide”, astfel că FCC Baschet Arad a obţinut medaliile de bronz, cu 2-0 la general.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.