Campioana României la baschet feminin, Sepsi Sfântu Gheorghe a fost învinsă, miercuri, de formaţia franceză ESB Villeneuve-d'Ascq Lille Metropole, scor 73-70 (34-36), în grupa G a EuroCup, la turneul pe care îl găzduieşte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În primul meci al zilei, Cadi La Seu - Namur, scor 51-45.

Sepsi a obţinut prima victorie marţi, în partida inaugurală, scor 85-48 cu formaţia belgiană BC Namur Capitale, iar vineri va juca ultimul meci, cu Cadi La Seu (Spania).

După două etape, clasamentul este condus de Cadi La Seu 4 puncte, urmată de Sepsi şi ESBVA-LM, cu câte 3, şi Namur 2 puncte.

Grupa G programează şase meciuri, în sistem turneu, la fel cum au loc şi disputele din celelalte şapte grupe, din care primele două clasate vor avansa în optimile de finală ale competiţiei.

Meciurile din optimile de finală şi sferturi vor avea loc tot în sistem turneu, dar vor fi eliminatorii, între 16-18 martie, pentru ca Turneul Final Four să aibă loc între 9-11 aprilie.

Sepsi a început sezonul în Euroligă, cea mai importantă competiţie continentală, în care a evoluat în premieră şi nu a reuşit calificarea în faza grupelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.