Zak Brown, şeful echipei de Formula 1 McLaren, s-a oferit să îi cumpere mame lui Oscar Piastri bilet de avion pentru Japonia, după ce pilotul australian şi-a plasat maşina pe prima linie a grilei de start a cursei de duminică de la Suzuka, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pilotul în vârstă de 22 de ani a mai fost calificat în prima linie la sprintul din iulie din cadrul GP-ului Belgiei, însă Japonia va fi prima dată când Piastri va lua startul într-un mare premiu "full" din această poziţie.

"Sunt foarte bucuros să îi cumpăr un bilet de avion", a declarat Brown la televiziunea Sky Sports, după ce Nicole Piastri a răspuns la o postare entuziastă a McLaren pe reţelele de socializare cu cuvintele "are cineva un zbor ieftin spre Japonia?".

"Deci, dacă puteţi ajunge aici, doamnă Piastri, vrem să vă vedem mâine", a adăugat el.

Nicole a dobândit un număr mare de urmăritori pe X, fostul Twitter, pentru comentariile sale amuzante despre cariera lui Oscar.

"Ce!!! Deci mai facem asta încă 3 ani?????", a exclamat ea săptămâna aceasta, când McLaren a anunţat prelungirea contractului fiului ei până în 2026.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.