Echipa de sabie a clubului CS Dinamo Bucureşti 1 a câştigat marţi titlul naţional la seniori în competiţia masculină pe echipe, la sabie, după ce a învins în finală echipa CSA Steaua Bucureşti 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În componenţa Rareş Ailinca, Codrin Cozmuleanu, Iulian Teodosiu şi Răzvan Ursachi, echipa CS Dinamo Bucureşti 1 s-a impus cu 45-30 în finala disputată împotriva formaţiei CSA Steaua Bucureşti 1. Militarii au evoluat în componenţa Matei Cîdu, Dacian Enache, Mihnea Enache şi Alexandru Zmău.

Medalia de bronz a concursului a fost cucerită de echipa a doua a clubului Dinamo Bucureşti, formată din Casian Cîdu, Iustin Cîdu, Vlad Covaliu şi Marco Şovar.. victorioasă cu 45-44 în meciul pentru locul 3, unde a înfruntat echipa CSM Unirea Slobozia.

Campionatele Naţionale de Sabie seniori continuă miercuri şi joi la sala de scrimă „Ana Pascu” (Floreasca), din Bucureşti. Miercuri are loc concursul feminin individual.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.