Tehnicianul echipei Chindia Târgovişte, Emil Săndoi, a criticat dur arbitrajul, duminică seară, după meciul din Liga I cu Gaz Metan Mediaş, pierdut cu scorul de 0-1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ce pot eu să le spun jucătorilor mei după acest joc? Noi n-avem un buget să aducem jucători. E inadmisibil, de trei etape... La CFR, totul împotriva noastră. La meciul de astăzi, i-am spus domnului arbitru că-mi rup carnetul de antrenor şi nu mai calc în viaţa mea pe niciun stadion de fotbal dacă nu se acordă la cele două faze pe care le-am avut lovitură de la 11 metri. Ei sunt intangibili. Noi vorbim civilizat, ce să fac? Să umblu cu pastilele după mine? Nu e posibil să faci asemenea greşeli! Noi avem o echipă tânără, cu jucători fără experienţă. Noi nu suntem FCSB, să avem valoare individuală, vrem să creştem, dar cum să creştem aşa? Cu CFR meritam un egal, azi, la fel, să zic că dădea doar un penalti, meritam un penalti. Cine sunt condamnaţi? Eu şi jucătorii! De ce? Pentru greşelile unora? Sunt unele momente în care te ia capul, parcă văd alt meci unii dintre ei. Trebuie să plătească cineva, nu noi! Noi muncim de dimineaţă până seară cu jucătorii, le arătăm cu mâna, cum să dea o pasă lungă. Dacă noi încercăm să educăm jucătorii, să fie educaţi şi ceilalţi, să nu mai dea dovadă de lipsă de respect. Dar asta este situaţia. Am fost printre primii care am spus că VAR-ul este sfânt. I-am zis arbitrului că-mi rup carnetul dacă nu trebuia să acorde două lovituri de la 11 metri. Asta e. Ce pot să spun mai mult de atât? Ce să spun mai mult de atât? Pot doar să le mulţumesc frumos”, a spus Săndoi, potrivit digisport.ro.

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Chindia Târgovişte, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, arbitrat de Ionuţ Coza. Golul a fost marcat de Ronaldo Deaconu, în minutul 37, din penalti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.