Portarul sloven al echipei Inter Milano, Samir Handanovici, este jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate în Serie A, în ultimul deceniu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cariera profesionistă a lui Handanovici a început în 2003 la Domzale, în ţara sa natală. El a trecut repede în Italia, în 2004, fiind legitimat la Udinese. De aici a mai fost împrumutat la Treviso, Lazio şi Rimini.

În 2012, portarul a fost transferat la Inter Milano. Udinese a primit în urma acestui transfer 11 milioane de euro şi pe Davide Faraoni, evaluat la opt milioane de euro. Handanovici la înlocuit la formaţia din Milano pe brazilianul Julio Cesar.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

În ultimul deceniu, Handanovici, 35 de ani, a jucat 369 de meciuri în Serie A, cele mai multe.

"Un adevărat nemuritor", a scris despre el liga profesniostă italiană, pe Twitter.

 

Ionuţ Radu, 22 de ani, împrumutat acum la Genoa, ar trebui să fie, potrivit conducătorilor lui Inter, urmaşul lui Handanovici, în poarta echipei milaneze.

Internaţionalul cu 81 de prezenţe în naţionala Sloveniei mai are contract cu Inter până în vara anului 2021.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.