Echipa Liverpool nu se poate baza pe jucătorii ofensivi Mohamed Salah (26 de goluri în acest sezon) şi Roberto Firmino (16) la meciul retur cu FC Barcelona, din semifinalele Ligii Campionilor, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mohamed Salah s-a accidentat, sâmbătă, în minutul 74 al meciului cu Newcastle, la un duel cu Martin Dubravka, internaţionalul egiptean fiind lovit de portar cu genunchiul în faţă. El a ieşit pe targă, fiind înlocuit cu Origi.

Firmino a lipsit de la meciul cu Newcastle, câştigat cu 3-2, din cauza unor probleme musculare.

"Doi dintre cei mai buni atacanţi din lume nu vor putea evolua mâine şi avem de marcat patru goluri. Nu ne face viaţa mai uşoară, dar vom încerca timp de 90 de minute să celebrăm campania din Champions League cu un final corespunzător. Acesta este planul. Dacă vom reuşi, va fi minunat, dacă nu, haideţi să o facem în cel mai frumos mod", a declarat antreborul Jurgen Klopp.

Starea lui Salah este bună, a adăugat Klopp, dar jucătorul nu va putea fi folosit marţi, poate la meciul de duminică, din campionat cu Wolverhampton, ultimul al sezonului şi decisiv pentru titlu.

Partida Liverpool - FC Barcelona va avea loc, marţi, de la ora 22.00. În tur, catalanii s-au impus cu 3-0. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.