Fostul internaţional Ioan Ovidiu Sabău a declarat, vineri, că Simona Halep rămâne pentru el “un sportiv model” şi că nu poate fi umbrit ce a reuşit jucătoarea pe parcursul carierei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pentru mine rămâne un sportiv model pentru tot ceea ce a reuşit să realizeze. Vorbim despre ultima perioadă, în care nu a câştigat prea multe turnee, dar în perioada în care a câştigat a făcut-o pe valoare, muncă şi sacrificii. Nu îmi schimb părerea despre ce a însemnat pentru sportul şi tenisul românesc, dar şi la nivel internaţional. Nu are cum să umbrească ce a făcut! Ea trebuie să lupte, să câştige acest meci, probabil că între timp se va clarifica. Dar acele rezultate obţinute înainte de această ştire...O consider o super, super sportivă! Eu nu cred că ea a făcut intenţionat un astfel de gest, la vârsta şi experienţa ei. Probabil a luat ceva, dar nu intenţionat. A câştigat prea mult, imaginea şi aşa mai departe. Nu e conştientă că rămâne ultima impresie? Eu cred că undeva s-a produs o greşeală! Sunt mulţi care-şi dau cu părerea. Unii o atacă, alţii sunt echilibraţi şi rămân pe poziţie. Sigur, să nu anuleze un astfel de gest toate lucrurile bune pe care le-a făcut. Eu mă bucur că a câştigat trofeele fiind antrenată foarte bine, fără să fi luat substanţe care o ajută. Asta e foarte important, pentru că ele vor rămâne!", a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru Prima Sport.

Halep a fost depistată pozitiv în urma unui control făcut la US Open, competiţie la care a fost eliminată în primul tur. Românca a fost suspendată provizoriu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.