Preşedintele clubului Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge, nu exclude posibilitatea ca gruparea bavareză să-l achiziţioneze pe fundaşul Lucas Hernandez de la Atletico Madrid, aşa cum a scris Marca, miercuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Vom vedea dacă vom face ceva în ianuarie. Nu pot să confirm, nici să infirm. Avem o relaţie extraordinară cu preşedintele clubului Atletico Madrid", a declarat Rummenigge.

Nici oficialii clubului madrilen nu au dorit să comenteze prea mult pe acest subiect. Într-o declaraţie pentru Sport 1, directorul sportiv Andrea Berta i-a trimis pe jurnalişti să-l întrebe pe Rummenigge dacă Bayern îl doreşte Hernandez.

"Mie, jucătorul mi-a spus că vrea să rămână la club", a adăugat Berta. 

Cotidianul Marca a anunţat, miercuri seară, că fundaşul francez Lucas Hernandez va pleca de la Atletico Madrid la Bayern Munchen în ianuarie, după ce bavarezii vor plăti clauza de reziliere de 80 de milioane de euro.

În vârstă de 22 de ani, Lucas Hernandez şi-a prelungit contractul cu Atletico Madrid în vară până în 2024.

Dacă transferul se confirmă, Hernandez ar deveni al doilea cel mai scump fundaş din istoria fotbalului, după olandezul Virgil Van Dijk (84 milioane de euro, Liverpool).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.