Naţionala de rugby a României continuă evoluţia la Cupa Mondială de Rugby, următorul meci fiind programat în data de 30 septembrie, la Lille, cu Scoţia. În plină pregătire a acestui meci, Stejarii au avut un antrenament deschis publicului. Peste 1000 de persoane s-au aflat în tribunele Stadionului Jean-Antoine Moueix din Libourne pentru a vedea o sesiune de pregătire de două ore, la intesitate maximă, informează Rugby Romania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atmosfera a fost una extrem de frumoasă, antrenamentul terminându-se cu multe încurajări din partea celor prezenţi şi cu o sesiune lungă de autografe.

FOTO: Rugby Romania
FOTO: Rugby Romania

După antrenament, Stejarii au avut parte de o întâlnire specială, cu câţiva dintre reprezentanţii Comunităţii Române din Franţa.

“Este o onoare să îi avem pe jucători lângă noi, sunteţi ca nişte ambasadori, aţi venit să ne scoateţi un pic din rutine de zi cu zi şi în plus  suntem tare mândri cî echipa naţională a României a reuşit să se califice la Cupa Mondială de Rugby. Am mediatizat pe toate grupurile acest antrenament deschis şi sincer, nu mă aşteptam să vină atâţia francezi, am văzut prieteni de-ai prietenilor noştri francezi, am văzut şcoli de rugby de aici, de unde se vede clar că rugby-ul, oricum, o ia înaintea fotbalului în ce priveşte suporterii. De când echipa naţională de rugby României a ales ca baza sportivă de la Libourne, am câştigat, am făcut un salt în ochii francezilor de 50% faţă de ce aveam înainte”, a declarat Ciprian Tiba, liderul Comunităţii Române din Franţa.

Pe perioada Cupei Mondiale, echipa României este cantonată la Bordeaux, antrenamentele fiind efectuate la Libourne, pe Stadionul Jean-Antoine Moueix.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.