Rugby Europe a anunţat, joi, noul format şi programul competiţional Rugby Europe Super Cup, competiţie în care România este reprezentată pentru al doilea an consecutiv de Romanian Wolves.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Competiţia va începe în luna noiembrie, după Cupa Mondială de Rugby, toate partidele urmând a se disputa pe perioada a două luni. Semifinalele şi finalele sunt programate în luna decembrie.

Potrivit Rugby România, Romanian Wolves se află în Grupa B, alături de Bohemia Rugby Warriors (Cehia), echipă nou înscrisă în competiţie, Brussels Devils (Belgia) şi Delta (Ţările de Jos). Lupii vor debuta acasă cu Selecţionata din Cehia, după care vor juca în deplasare următoarele două meciuri.

În Grupa A se află campioana competiţiei, Black Lion (Georgia), vicecampioana Tel Aviv Heat (Israel), Lusitanos (Portugalia) şi Castilla Y Leon Iberians (Spania).

În faza grupelor fiecare echipă va juca cu cealaltă, acasă sau în deplasare, în primele trei weekenduri din noiembrie. La finalul grupelor , primele trei echipe din Grupa A şi câştigătoarea Grupei B se vor califica în semifinale 1-4, în timp ce locul 4 din Grupa A şi locurile 2-4 din Grupa B vor juca în semifinalele 5-8. Aceste meciuri vor avea loc în începutul lunii decembrie, finalele fiind programate în weekendul 16-17 decembrie.

Program competiţional:
Etapa I
4-5 noiembrie
Grupa A: Black Lion – Castilla y Leon Iberians / Lusitanos – Tel Aviv Heat

Grupa B: Romanian Wolves – Bohemia Rugby Warriors / Brussels Devils – Delta

Etapa a II-a
11-12 noiembrie
Grupa A: Castilla y Leon – Tel Aviv Heat / Lusitanos – Black Lion

Grupa B: Delta – Romanian Wolves / Bohemia Rugby Warriors – Brussels Devils

Etapa a III-a
18-19 noiembrie
Grupa A: Tel Aviv Heat – Black Lion / Castilla y Leon Iberians – Lusitanos

Grupa B: Brussels Devils – Romanian Wolves / Bohemia Rugby Warriors – Delta

Semifinale: 2-3 decembrie

Finale: 16-17 decembrie

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.