Echipa de tineret a României a fost învinsă, sâmbătă, la Marbella, cu scorul de 3-1 (2-0), de rerezentiativa similară a Mexicului, în al doilea meci amical din cantonamentul efectuat în Spania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au marcat: Ramon Juarez '81 (a) / Carilo '29, Ramon Juarez '41, Luca Martinez '47.

La finalul meciului, jucătorii celor două echipe s-au luat lovit şi s-au îmbrâncit, după o intrarea mai tare a unui fobalist român. Din fericire, situaţia nu a degenerat şi s-a calmat destul de repede. 

Un incident similar, de mai mică amploare, s-a produs şi în prima repriză, după un fault al lui Markovic.

Selecţionerul Florin Bratu a folosit următoarea formaţie: M. Popa (Ducan '76) – Al. Ţîrlea, Screciu, Dican, Ţicu – D. Albu (Isac '76), D. Toma (Sefer '76) –  Miculescu (M. Şerban '64), Pitu (Cîmpanu '64), Petrila (Corbu '64) – Markovic (I. Stoica '46). 

În primul meci amical din cadrul stagiului de pregătire din Spania, România U21 a învins, joi, tot la Marbella, cu 1-0, reprezentativa U20 a Suediei.

Tinerii tricolori vor reveni, duminică, în ţară.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.