Tenismenul francez Richard Gasquet, locul 50 ATP, consideră drept scandalaosă decizia organizatorilor turneului WTA de la Palermo de a caza jucătoarele în acelaşi hotel cu turiştii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este absolut scandalos că jucătoarele se află în acelaşi hotel cu turiştii. Nu ştiu cum WTA poate accepta aşa ceva. Mi se pare o nebunie. Dacă faci turnee, ar trebui ca hotelul să fie sută la sută rezervat jucătorilor şi staff-urilor. Dacă nu poţi, anulezi turneul", a declarat jucătorul de 34 de ani pentru L'Equipe.

În urmă cu câteva zile, înaintea calificărilor, o  jucătoare a fost testată pozitivă pentru noul coronavirus la Palermo Ladies Open, la care participă şi sportive din România, între care Sorana Cîrstea, Irina Begu, Patricia Ţig, Laura Ioana Paar şi Gabriela Ruse. După acest caz, mulţi s-ar fi aşteptat ca jucătoarele să fie cazate în hoteluri separate de alţi turişti, astfel încât să existe şanse mai mici de infectare cu noul coronavirus. Dar situaţa nu s-a schimbat.

Turneul de la Palermo, de categorie WTA International, este primul care se desfăşoară după întreruperea circuitului, în martie, din cauza pandemiei de coronavirus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.