Christophe Hutteau a dezvăluit în cartea sa "Sercretele mele de impresar" că fotbalistul Franck Ribery a plătit un club pentru a-l legitima pe fratele său Francois Ribery, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2010, Francois Ribery rămăsese fără echipă după ce clubul său din Calais a intrat în lichidare judiciară. Atunci, jucătorul formaţiei Bayern Munchen a contactat gruparea Bayonne din categoria National (liga a treia) pentru a-l legitima pe Francois.

Jean-Pierre Mainard, conducător al lui Bayonne din acea perioadă, a confirmat informaţia pentru cotidianul Sud-Ouest. Franck Ribery a donat suma de 40.000 de euro clubului Bayonne, reprezentând salariul de 2.500 de euro al fratelui său şi taxele corespunzătoare. Dar fiind mai mult accidentat, Francois a jucat doar trei meciuri pentru Bayonne.

Franck Ribery, 34 de ani, are doi fraţi, Francois, 30 de ani, şi Steeven, 21 de ani, ultimul fiind jucător la Gazélec Ajaccio, în liga a doua franceză.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.