Antrenorul Mircea Rednic a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că va continua să rotească jucători în echipa Dinamo, deoarece vrea ca în momentul în care formaţia vine din vacanţă să aibă 80-85 la sută lotul pentru sezonul viitor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sperăm să profităm dacă Mediaş mai face vreun pas greşit. Nu sunt ok declaraţiile astea (n.r. - ale jucătorilor de la Concordia, că sunt deja retrogradaţi), când ai şanse matematic, trebuie să joci până la ultimul meci. Cum nu am fost de acord nici cu declaraţia unor jucători, cum că în play-out nu au motivaţie. Sunteţi profesionişti, am înţeles că au condiţii foarte bune la Chiajna şi financiar şi bonusuri foarte mari la fiecare meci. Ar trebui să joace până la ultimul meci. După ultimul meci să vorbească de ce s-a întâmplat în perioada asta din play-out şi de ce au ajuns să retrogradeze, dacă vor retrograda. Dar sunt problemele lor şi pe mine nu mă interesează. Eu vreau să am o imagine clară asupra jucătorilor care vor rămâne. Nu vreau după aia să regret că a rămas un jucător care nu confirmă şi să începem iar că nu sunt mulţumit, să aduc alt jucător. Vreau ca în momentul în care venim din vacanţă să am 80-85 la sută lotul pentru sezonul viitor. Mă gândesc să aduc sezonul viitor şi 2-3 jucători împrumut, care pot face diferenţa, pe care-i cunosc şi care să ne ajute să ne îndeplinim primul obiectiv, acela de a ne califica în play-off. Ne gândim să luăm şi vreo doi jucători români, tineri, de perspectivă. Jucătorii care vor au jucat mai puţin vor juca, dar asta nu înseamnă că nu vom mergem să câştigăm mâine", a declarat Rednic.

Întrebat cu ce antrenor al FCSB, Marius Şumudică sau Edward Iordănescu, ar dori să se confrunte sezonul viitor, Rednic a răspuns: "Amândoi sunt antrenori foarte buni, au şi lot bun, au şi sprijin financiar din partea lui Gigi, cu amândoi o să fie foarte greu. Acum cred că vine al treilea. Doi se bat şi vine al treilea, scoate Gigi pe unul din pălărie sau MM vreun străin. Dar e problema lor. Acolo e greu să fii antrenor."

Dinamo va evolua, sâmbătă, de la ora 18.00, în deplasare, cu Concordia Chiajna, în etapa a XI-a a play-out-ului Ligii I.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.