Tehnicianul Mircea Rednic a vorbit, joi, într-o conferinţă de presă, despre situaţia lui Gabriel Tamaş, pe care vrut să-l ia în Arabia Saudită, la Al-Faisaly, dar nu a putut din cauza reputaţiei nefavorabile a fotbalistului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"L-am avut aici şi fost câteva situaţii neplăcute, ruşinoase la nivelul acesta. Îmi pare rău, pentru că este un băiat foarte bun, şi ca jucător, şi ca om, dar are această problemă şi trebuie să-l ajutăm, să nu o sfârşească rău. Eu l-am dorit şi în Arabia Saudită. Cred că era bine dacă venea acolo, chiar că nu avea ce să facă acolo, se liniştea sigur. Dar au fost ceva probleme, nu ne-am înţeles, preşedintele clubului a aflat de problema pe care o are şi a vrut să evite acest lucru. Poate îşi găseşte un contract în Arabia Saudită. Mie chiar îmi pare rău, pentru că eu îl cunosc şi e un suflet bun. Normal că e un jucător foarte bun, noi am avea nevoie de un jucător cum e Tamaş, dar ar fi mai bine să îşi găsească un contract în Arabia Saudită, are şi o vârstă. Mai bine să rămână în străinătate", a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Fundaşul echipei Hapoel Haifa, Gabriel Tamaş va rămâne în arest.

Gabriel Tamaş a fost reţinut de poliţia israeliană în noaptea de luni spre marţi, conducând sub influenţa băuturilor alcoolice un automobil cu viteza de 205 kilometri/oră. Poliţiştii l-au oprit pe Tamaş pentru viteză excesivă, apoi au constatat că internaţionalul român avea o alcoolemie de trei ori mai mare decât cea permisă (0,77 mg/l alcool în aerul exprirat).

Tamaş este în Israel din 2017, la Hapoel Haifa. În acest sezon, el a jucat 23 de meciuri în campionat, marcând două goluri.

Gabriel Tamaş este recunoscut pentru problemele cu alcoolul avute şi scandalurile provocate. În 2013, el a spart uşa unui bloc din Bucureşti şi s-a culcat în scara blocului. Locatarii au alertat poliţia, care l-au dus încătuşat la secţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.