Real Madrid a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Betis Sevilla, în etapa a XIX-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga. Golul victoriei oaspeţilor a fost marcat de Ceballos, în minutul 88, din lovitură liberă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anterior, Modrici a deschis scorul pentru Real, în minutul 13, iar Canales a egalat, în minutul 67, reuşita atacantului echipei Betis fiind iniţial anulată pentru ofsaid, apoi validată cu ajutorul VAR.

Real, cu mulţi tineri pe teren, ca Reguilon, Valverde, Gonzalez, Vinicius sau noua achziţie Brahim Diaz, şi cu vedete ca Marcelo sau Isco pe bancă, a fost dominată pe Estadio Benito Villamarin (peste 54.000 de spectatori) şi a avut o posesie de 26 la sută.

În urma acestui succes, madrilenii au urcat pe locul 4 şi au egalat FC Sevilla în clasament, la jumătatea campionatului. Ambele echipe au acumulat câte 33 de puncte, dar andaluzii, care au pierdut, tot duminică, la Bilbao, cu Athletic, scor 0-2, sunt pe locul 3, cu golavareaj superior. Lider este FC Barcelona, cu 43 de puncte, iar pe locul 2 se situează Atletico Madrid, cu 38 de puncte.

Betis ocupă locul 7, cu 26 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.