Austriacul Ralph Hasenhuttl este noul antrenor principal al echipei Southampton, în locul lui Mark Hughes. Hasenhuttl a semnat un contract pe doi ani şi jumătate şi îşi va prelua funcţia joi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hasenhuttl, 51 de ani, a mai pregătit formaţiile Unterhaching, Aalen, FC Ingolstadt şi, ultima dată, RB Leipzig.

Antrenorul Mark Hughes a fost dat afară, luni, de la conducerea echipei Southempton, din cauza rezultatelor slabe. Secundul Kelvin Davis va fi pe bancă la meciul cu Tottenham, de miercuri, din Premier League.

Southampton este pe locul 18 din 20 de formaţii, cu numai nouă puncte acumulate în 14 etape (doar o victorie). Sâmbătă, echipa lui Hughes a remizat, acasă, scor 2-2, după ce a condus cu 2-0, cu Manchetser United, iar acest rezultat, altă dată mulţumitor într-o confruntare cu United, nu a fost pe placul conducătorilor gazdelor, care au decis demiterea managerului.

Hughes era pe St,Mary's Stadium de numai opt luni, din martie. Cu două luni înainte, tehnicianul de 55 de ani fusese dat afară de la Stoke City. El a mai antrenat naţionala Ţării Galilor şi echipele Blackburn Rovers, Manchester City, Fulham şi Queens Park Rangers.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.