Liderul mondial, Rafael Nadal, a fost învins, vineri, cu scorul de 6-4, 7-6 (3), de David Goffin, locul 11 ATP, în cadrul întâlnirii Spania - Belgia, din sferturile de finală ale ATP Cup, competiţie pe echipe care are loc la Sydney.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Belgianul s-a impus după un meci care a durat două ore şi 23 de minute şi a câştigat a doua oară în şapte partide jucate cu Nadal.

Spaniolul este la prima înfrângere în 2020.

După această întâlnire cele două echipe sunt la egalitate, scor 1-1. În primul meci, spaniolul Roberto Bautista Agut, locul 10 ATP, l-a întrecut, în 90 de minute, cu scorul de 6-1, 6-4, pe belgianul Kimmer Coppejans, locul 158 ATP.

Echipa care va însoţi Serbia, Australia şi Rusia în semifinale va fi cunoscută după partida de dublu.

Nadal va trebui să revină pe teren alături de Pablo Carreno Busta pentru a încreca să aducă Spaniei punctul victoriei, în disputa cu cuplul Sander Gille/Joran Vliegen.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.