Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, joi, că înaintea meciurilor îşi face un antrenament psihologic pentru a-şi controla ieşirile nervoase.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ai aşa, o energie negativă, că îţi vine să spargi tot vestiarul. O energie negativă pe care cu greu o poţi controla. Ca jucător am avut multe episoade. Ca antrenor, am avut puţin după meciul cu Partizan. Cea mai mare a fost după meciul cu Rosenborg, eram uluit de cum puteam să ratăm. Noi aveam ocazii şi ei pe contraatac înscriau imediat, gol după gol. După meciul cu Rosenborg au zburat nişte scaune acolo, la lojă, unde eram. Cei care erau cu mine în lojă au ieşit imediat. (n.r. - despre o ieşire a lui Marius Croitoru, din finalul meciului cu Shkendija) E frustrarea asta, e greu să ţi-o controlezi. A încercat să-şi controleze gesturile, dar e foarte greu, e şi vârsta, venim imediat după ce ne-am încheiat cariera de jucători, ai în continuare trăsături din viaţa de fotbalist. Rămân, câţiva ani. Eu şi acum, sunt câteva lucruri pe care mi le controlez înainte să vină partidele, încerc să-mi fac singur un antrenament psihologic, tocmai pentru a încerca să-mi controlez ieşirile astea şi să nu transmit un mesaj greşit echipei", a declarat Rădoi, la Telekom Sport.

"S-au văzut dinainte calificaţi. Cred că a fost o relaxare când au văzut numele echipei", a comentat Rădoi eliminarea echipei FC Botoşani din Liga Europa.

Formaţia FC Botoşani a fost eliminată, joi seară, pe teren propriu, de echipa din Macedonia Shkëndija, scor 0-1 (0-1), în turul doi preliminar al Ligii Europa, meci la care botoşănenii au fost în superioritate numerică din minutul 67.

Golul a fost marcat de Ibrahimi, în minutul 2.

De la oaspeţi a fost eliminat Alimi, în minutul 67, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.