Antrenorul echipei naţionale de tineret a României, Mirel Rădoi, a declarat, luni seară, că jucătorii săi au demonstrat că sunt pe drumul cel bun, după victoria cu Irlanda de Nord, scor 3-0, din preliminariile Euro-2021.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"În momentul de faţă încercăm să construim o generaţie şi suntem pe drumul cel bun. Vrem să formăm un grup unit, iar când jucătorii intră în teren şi respectă tricoul echipei naţionale, oricărui adversar îi va fi foarte greu. Când intri şi prin atitudinea ta demonstrezi ceva, atunci clar ţi-ai câştigat respectul", a declarat Rădoi.

Întrebat dacă se aşteaptă la acelaşi scor şi la naţionalade seniori cu Norvegia, Mirel Rădoi a răspuns: "Să nu se supere Cosmin Contra pe mine, dar sper să fie 1-0, în minutul 86, din ofsaid, dar să câştige România".

Naţionala de tineret a României a învins, luni, la Voluntari, selecţionata Irlandei de Nord, scor 3-0, în preliminariile Euro-2021.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.