Semifinalele Ligii Naţionale de baschet masculin încep în 24 mai, cu primul meci din seria U Banca Transilvania Cluj - CSO Voluntari, din cinci programate în această fază. Confruntarea CSM Oradea - BCMU Piteşti debutează în 25 mai. Finalele programează prima partidă în 9 iunie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sferturile Ligii Naţionale de baschet masculin au definitivat, miercuri seară, programul semifinalelor, fază în care se vor duela U BT Cluj - CSO Voluntari, respectiv CSM Oradea - BCMU Piteşti.

Semifinalele se vor disputa în sistemul ”cel mai bun din cinci meciuri”, iar primele două confruntări ale seriilor vor avea loc în 24 şi 26 mai în prima semifinală, respectiv 25 şi 27 mai în cea de-a doua, la Cluj-Napoca şi Oradea. Meciurile 3-4 sunt programate la Voluntari şi Piteşti, în 31 mai şi 2 iunie, iar a cincea partidă în 5 iunie, din nou la Cluj-Napoca şi Oradea.

Echipa care adună trei victorii se califică în finala Ligii Naţionale, în care se va juca în acelaşi sistem, la datele 9 şi 11 iunie, la formaţia mai bine clasată, 15 şi 17 iunie, la cea mai slab clasată, respectiv 20 iunie, din nou pe terenul primelor gazde.

Pentru medalia de bronz vor juca învinsele din semifinale, în sistemul ”cel mai bun din trei meciuri”, în 9, 12 şi 15 iunie.

FR Baschet a anunţat, joi, că celelalte echipe participante în acest sezon au încheiat, în ordine, pe locurile 5-8 şi 9-14, după cum urmează: CSU Sibiu, SCM  Craiova, SCM Timişoara, CSM Galaţi, respectiv Dinamo Bucureşti, Steaua Bucureşti, CSM Focşani, CSM Tg. Jiu, CSM Miercurea Ciuc şi Athletic Constanţa.

În sezonul anterior, titlul naţional nu a fost decernat din motive pandemice, după ”îngheţarea” campionatului, iar la acel moment lider era U BT Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.