Premierul Marcel Ciolacu i-a felicitat, duminică, pe tinerii sportivi români şi antrenorilor pentru rezultatele obţinute la Festivalul Olimpic al Tineretului European. „Rezultatul lor este reconfirmarea muncii, talentului şi a mândriei de a demonstra lumii că suntem o ţară care, în ciuda greutăţilor, ştie în continuare să cultive spiritul necesar marilor campioni”, a spus şeful Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Felicitări tinerilor sportivi români şi antrenorilor pentru rezultatele obţinute la Festivalul Olimpic al Tineretului European! Cu 20 de medalii, dintre care 9 de aur, România a confirmat că redevine o forţă europeană, fiind umăr la umăr cu Franţa, a treia în clasamentul final. Acum 9 zile, la Izvorani, doream delegaţiei noastre să-şi depăşească performanţa de la ediţia trecută. Iar ei au reuşit asta în stil de mare echipă! Rezultatul lor este reconfirmarea muncii, talentului şi a mândriei de a demonstra lumii că suntem o ţară care, în ciuda greutăţilor, ştie în continuare să cultive spiritul necesar marilor campioni. Avem viitor! Hai România!”, a scris Marcel Ciolacu, duminică pe Facebook.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.