Echipa Newcastle United a învins vineri, în deplasare, scor 2-1, formaţia Nottingham Forest, într-un meci din etapa a 28-a a campionatului Angliei. Ambele goluri ale oaspeţilor au fost marcate de Isak, în minutele de prelungire ale celor două reprize ale meciului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nottingham Forest a deschis scorul în minutul 26 prin Emmanuel Dennis, dar oaspeţii au egalat în minutul 45+2, prin Alexander Isak.

Newcastle a jucat mai bine în partea secundă şi a avut un gol anulat de VAR, la Elliot Anderson, în minutul 64, pentru ofsaid. În al doilea minut al prelungirilor partidei, Moussa Niakhate a comis henţ în careu şi arbitrul a acordat penalti pentru Newcastle. A transformat Alexander Isak şi Newcastle este pe locul 5, cu 47 de puncte, intrând în lupta pentru locurile de Liga Campionilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.