Formaţia Leicester City a încheiat la egalitate, duminică, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa West Ham United şi are un avans de opt puncte în fruntea Premier League faţă de Tottenham, care joacă, luni, cu Stoke City, în etapa a XXXIV-a.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Leicester a condus din minutul 18, după reuşita lui Vardy, acesta fiind eliminat în mintul 56. West Ham a beneficiat de un penalti transformat de Carroll, în minutul 84, al doilea gol fiind semnat de Cresswell '86. Însă Leicester a reuşit egalarea printr-un penalti transformat de Ulloa, în minutul 90+4.

Înaintea întâlnirii de luni dintre Stoke City şi Tottenham, Leicester are 73 de puncte, cu opt mai multe decât echipa londoneză, aflată pe locul doi. 

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Şi Liverpool a obţinut o victorie în această etapă, scor 2-0, cu AFC Bournemouth, prin reuşitele semnate de Firmino '41 şi Sturridge '45.

Tot duminică se mai joacă meciul Arsenal - Crystal Palace.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.