Echipa engleză FC Liverpool a învins duminică, pe teren propriu, echipa Tottenham Hotspur, scor 4-3, într-un meci al etapei a 34-a din Premier League. FC Liverpool a condus cu 3-0 în minutul 15, a fost egalată în minutul 90+3 şi a marcat golul victoriei un minut mai târziu

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acasă, pe Anfield, FC Liverpool a avut un sfert de oră perfect, conducând cu 3-0 în minutul 15. Curtis Jones a deschis scorul în minutul 3, apoi Luis Diaz a făcut 2-0 în minutul 5, pentru ca în minutul 15 Salah să transforme un penalti acordat pentruun fault al lui Cristian Romero (Tottenham) asupra lui Cody Gakpo (FC Liverpool.

Oaspeţii au redus din diferenţă în minutul 39, prin golgeterul Harry Kane, pentru ca în repriza secundă să reuşească egalarea. Mai întâi a înscris Son Heung-min, în minutul 77, iar în minutul 90+3 Richarlison a redus la tăcere stadionul Anfield egalând cu o lovitură de cap. Însă după doar un minut, Diogo Jota a înscris golul victoriei gazdelor, iar Liverpool a urcat pe loc de cupe europene, al cincilea, cu 56 de puncte, în timp ce Tottenham este pe locul şase, cu 54 de puncte.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.