Federaţia Română de Fotbaal (FRF) a anunţat, vineri, pe site-ul oficial, că preşedintele forului, Răzvan Burleanu, are un salariu de aproximativ 4.000 de euro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, lansate de domnul Florin Prunea şi preluate de mass-media, Federaţia Română de Fotbal face următoare precizări:

Salariul lunar al preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, este de 20.000 lei net, aproximativ 4.000 de euro.

Deşi ocupă şi funcţiile de Administrator SC Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia şi Preşedinte al Academiei Naţionale de Fotbal, Răzvan Burleanu nu este remunerat pentru acestea”, a precizat FRF.

“Totodată, facem apel la mass-media să nu promoveze declaraţiile domnului Florin Prunea care incită la violenţă şi huliganism şi care depăşesc graniţele activităţii profesionale a preşedintelui FRF sau ale fenomenului fotbalistic din România”, a adăugat forul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.