Portarul Gigio Donnarumma a refuzat două oferte de prelungire a contractului, iar conducerea clubului AC Milan ar fi suspendat discuţiile, potrivit presei italiene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tânărului de 22 de ani îi expiră contractul la sfârşitul sezonului.

Prioritatea Milanului este să ajungă la un acord cu internaţionalul italian, dar, potrivit gianlucadimarzio.com, rossonierii au oprit discuţiile pentru moment.

Donnarumma a respins prima ofertă a clubului, de şase milioane de euro pe an, care includea un bonus de un milion de euro pentru calificarea în Liga Campionilor.

Gruparea a ridicat apoi oferta la şapte milioane de euro pe an plus un milion de euro în bonusuri.

Propunerea a fost din nou refuzată de portar şi de agentul său Mino Raiola. Potrivit presei, Raiola doreşte un nou contract de 12 milioane de euro pe an pentru clientul său.

Donnarumma are în prezent un contract de şase milioane de euro pe an la Milano şi este dorit de Juventus, Chelsea, Manchester United şi Real Madrid.

AC Milan ia în considerare posibilele înlocuiri pentru portarul său titlar.

La formaţia milaneză, rezerva lui Donnarumma este Ciprian Tătăruşanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.