Poloistul Cosmin Radu a jucat, miercuri seară, ultimul meci din cariera de 25 de ani, pentru Mladost Zagreb, care a câştigat titlul naţional la lovituri de departajare. Cosmin Radu, pentru mulţi ani căpitan al naţionalei României, a marcat golul decisiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul decivis al finalei dintre Mladost şi Jug s-a încheiat, miercuri seară, la lovituri de departajare, iar golul decisiv, pentru 12-11, a fost înscris de Cosmin Radu, iar cu 3-2 la general, Mladost a câştigat titlul naţional în Croaţia.

Poloistul tricolor revine în ţară după bucuria din Croaţia, pentru a candida la funcţia de vicepreşedinte al FR Polo, în cadrul Adunării Generale de alegeri, de vineri, fiind propus de clubul Rapid Bucureşti.

”Ministrul Tineretului şi Sportului din Serbia, fostul mare poloist Vanja Udovicici, i-a transmis un mesaj emoţionant de felicitare lui Cosmin Radu, cu ocazia retragerii sale din activitatea competiţională şi începerii carierei manageriale. Udovicici şi Radu au fost colegi la Mladost Zagreb, în perioada 2011-2013, când împreună au câştigat de două ori Cupa Croaţiei”, a transmis clubul Rapid Bucureşti, cu care Cosmin Radu a cucerit patru titluri naţionale, între 2001-2004.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.