Poliţia din Guernsey a anunţat, joi, că au fost reluate căutările avionului dispărut deasupra Canalului Mânecii, în care se aflau fotbalistul Emiliano Sala şi pilotul aparatului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodată, poliţia insulară a dat publicităţii numele pilotului care se afla la manşa avionului Piper Mailibu. Acesta este David Ibbotson şi nu Dave Henderson, cum a susţinut L'Equipe.

De altfel, Henderson a ţinut să precizeze, pe Facebook, că nu este mort, aşa cum a scris presa.

În vârstă de 60 de ani, Ibbotson a precizat, sâmbătă, pe contul său de Facebook, că a ajuns la Nantes. El a făcut o afirmaţie suprinzătoare în postarea sa, spunând că este puţin "rugint" cu operarea ILS, un sistem de aterizare a aeronavelor bazat pe instrumentele de bord.

Avionul în care se afla Emiliano Sala îi aparţine agentului scoţian de jucători Willie McKay, care a fost împlicat în transferul atacantului argentian de la Nantes la Cardiff City.

Avionul de tip Piper Malibu, în care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala, a fost dat dispărut, luni seară, în timp ce se afla deasupra Canalului Mânecii, după ce a pierdut contactul cu controlorii de trafic. Sala se întorcea la Cardiff, pentru a se alătura echipei la care fusese transferat sâmbătă, după o scurtă vizită la Nantes, unde a călătorit cu acelaşi aparat pentru a-şi lua la revedere de la foştii lui colegi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.